ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

O Σάκης Τόλης (Rotting Christ) μιλάει στο Rockin’Athens (video interview)

Αν το πείσμα και η προσήλωση στον στόχο, είχαν μουσική ενσάρκωση, αυτή θα ήταν οι Rotting Christ. Έτσι με την συμπλήρωση των τριάντα χρόνων τους, ο frontman και ιθύνων νους της μπάντας, Σάκης Τόλης, με την αρωγή του Dayal Patterson, έγραψε σε ένα βιβλίο όλα τα γεγονότα εκείνα που καθόρισαν το ρου της ιστορίας της μπάντας.

Το Rockin’Athens, μέσω του Γιώργου Ξιφαρά, είχε την χαρά και την τιμή, να συναντήσει τον Σάκη Τόλη και να μιλήσει μαζί του τόσο για το βιβλίο “Non Serviam: The Story of Rotting Christ”, αλλά και για τον επερχόμενο 14ο δίσκο του συγκροτήματος, “The Heretics”.

Η συνέντευξη έγινε στους φιλόξενους χώρους του Wizz Net Station και του Rock Street και το video επιμελήθηκε η ομάδα του MVP Project.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JOIN THE TEAM

Αγαπάς τη μουσική; Αγαπάς τη φωτογραφία; Απολαμβάνεις να παρακολουθείς συναυλίες; Σου αρέσει να απαθανατίζεις τις πιο σημαντικές στιγμές των αγαπημένων σου καλλιτεχνών ή να γράφεις για αυτές;

Το Rockin’Athens ανοίγει τις πόρτες του και αναζητεί καινούριους συνεργάτες με πάθος για τη μουσική. Μη χάνεις χρόνο και επικοινώνησε μαζί μας αν θέλεις να είσαι ένας από αυτούς!

[email protected]