ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Βαγγέλης Καρζής (Full House B.C.) μιλάει στο Rockin’Athens (Video Interview)

O Βαγγέλης Καρζής δεν είναι μόνο ο μπασίστας των Rotting Christ. Η ανάγκη του για έκφραση μέσω της μουσικής τον οδήγησε στη δημιουργία των Full House Brew Crew, των οποίων και είναι ο frontman τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα. Πλέον, με τους Spiros Dafalias – Bass, George Tzatzakis – Guitars και Alex Keito – Drums, σαρώνουν τα stages, στα οποία ανεβαίνουν δημιουργώντας pits και κάνοντας τον ιδρώτα να ρέει, σε live που ουσιαστικά αποτελούν στίβο για head banging!

Λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Κύτταρο, αυτό το Σάββατο, 04/05, μαζί με τους Potergeist και special guests τους Hidden in the Basement και Serenity Broken, ο Βαγγέλης Καρζής δίνει μία fast forward, αλλά πλήρη νοήματος, συνέντευξη απαντώντας στις ερωτήσεις της Μυρτώς Ραμμοπούλου και μιλά για τον ίδιο, τη μουσική και τα μηνύματα των Full House B.C., τις κοινωνικές προεκτάσεις των στίχων τους και τον, ακόμα και εν έτει 2019, μαινόμενο πόλεμο κατά του metal.

Filmed and Edited by: Δημήτρης Δαλακλής

To Rockin’Athens σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση για το live του Σαββάτου! Δες εδώ πώς!

Περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JOIN THE TEAM

Αγαπάς τη μουσική; Αγαπάς τη φωτογραφία; Απολαμβάνεις να παρακολουθείς συναυλίες; Σου αρέσει να απαθανατίζεις τις πιο σημαντικές στιγμές των αγαπημένων σου καλλιτεχνών ή να γράφεις για αυτές;

Το Rockin’Athens ανοίγει τις πόρτες του και αναζητεί καινούριους συνεργάτες με πάθος για τη μουσική. Μη χάνεις χρόνο και επικοινώνησε μαζί μας αν θέλεις να είσαι ένας από αυτούς!

[email protected]