ΝΕΑ

Single και νέος δίσκος για τους HammerFall

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε σήμερα η είδηση για το νέο single των Σουηδών metallers HammerFall. Το κομμάτι “(We Make) Sweden Rock”, δεν η σημαντικότερη είδηση αναφορικά με το μέλλον του συγκροτήματος. Aυτή ήρθε λίγο αργότερα και ονομάζεται “Dominion”. Πρόκειται για τον 11ο δίσκος τους, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου από την Napalm Records.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος, Joacim Cans, περιέγραψε το νέο τραγούδι ως μία προσπάθειας μπάντας να αποδώσει φόρο τιμής σε συγκροτήματα όπως οι Heavy Load και At The Gates, αλλά και solo καλλιτέχνες όπως ο Yngwie Malmsteen. Ο λόγος για αυτό τους το εγχείρημα είναι ότι θεωρούν πως χωρίς αυτούς τους μουσικούς ο πλανήτης θα ήταν λίγο πιο βαρετός. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι στους στίχους του κομματιού, υπάρχουν αναφορές και σε άλλα συγκροτήματα.

Από την μεριά του ο κιθαρίστας τους Oscar Drojnak υποστήριξε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και με αυτό το δόγμα πορεύτηκαν κατά την δημιουργία του Dominion. Το παρομοίασε με την δύναμη της φύσης και τόνισε πως όταν κυκλοφορήσει θα το διαπιστώσουμε και μόνοι μας.

Dominion track listing:

01. Never Forgive, Never Forget 
02. Dominion 
03. Testify 
04. One Against The World 
05. (We Make) Sweden Rock 
06. Second To One 
07. Scars Of A Generation 
08. Dead By Dawn 
09. Battleworn 
10. Bloodline 
11. Chain Of Command 
12. And Yet I Smile