ΝΕΑ

Serpent Lord: Κυκλοφορούν το lyric video για το νέο single The Gospel of Judas

Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, οι Θεσσαλονικείς heavy metallers Serpent Lord, κυκλοφορούν ένα νέο single με τίτλο The Gospel of Judas. Το τραγούδι είναι μια εισαγωγή των Serpent Lord σε ένα νέο κεφάλαιο και αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενού τους album. Το The Gospel of Judas ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2020 στα Infected Studios με τον Γιώργο Στουρνάρα να αναλαμβάνει την παραγωγή, μίξη και το μάστερ, ενώ μπορείτε να δείτε και το lyric video που δημιούργησε ο Γιάννης Αντωνίου για το κομμάτι.

Όπως αναφέρει η μπάντα, το The Gospel of Judas είναι επηρεασμένο από το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιούδα, το οποίο ήταν για χρόνια χαμένο και δόθηκε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά το 2006. Οι Serpent Lord, παρουσιάζουν μια διαφορετική πλευρά του Ιούδα, ο οποίος δεν είναι προδότης, αλλά ο αγαπημένος μαθητής του Ιησού. Έτσι, ο Ιούδας εφαρμόζει το Θείο Πλάνο του Θεού, με σκοπό την ανάσταση του Χριστού. Παρόλα αυτά, ο Ιούδας καταλήγει στην αυτοκτονία λόγω τύψεων, κάτι που σύμφωνα με την μπάντα δείχνει την χειραγώγηση που δέχθηκε ο ίδιος από τον Χριστό κι έτσι έμεινε στην ιστορία ως προδότης και όχι ως ο σωτήρας, όπως θα έπρεπε. 

Line up:
Marios Arikas – vocals
George Terzitanos – rhythm/lead guitars/back vocals
Konstantinos Sotirelis – bass/back vocals
Lazaros Bouroutzoglou – rhythm/lead guitars
Nash Makridis – drums (session)

Επικοινωνία:
Website: http://serpentlordgr.com/
Gmail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/SerpentLordband/
Instagram: https://www.instagram.com/serpent.lord_band/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UC1hHrzew1A9UfDntvOzVM6g
Bandcamp: https://serpentlordgr.bandcamp.com/album/towards-the-damned
Spotify:https://open.spotify.com/artist/3u1zBTqKq60hYJ7RbS3eBZ?si=qpqHvig-QKCf2hGVNrQCPw
Amazon: https://music.amazon.com/artists/B082L37VPK?ref=dm_sh_8a60-67f2-dmcp-5f57-de6d7&musicTerritory=GR&marketplaceId=A3K6Y4MI8GDYMT 
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/serpent-lord-gr/1490613847 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Chelf στο [email protected]

JOIN THE TEAM

Αγαπάς τη μουσική; Αγαπάς τη φωτογραφία; Απολαμβάνεις να παρακολουθείς συναυλίες; Σου αρέσει να απαθανατίζεις τις πιο σημαντικές στιγμές των αγαπημένων σου καλλιτεχνών ή να γράφεις για αυτές;

Το Rockin’Athens ανοίγει τις πόρτες του και αναζητεί καινούριους συνεργάτες με πάθος για τη μουσική. Μη χάνεις χρόνο και επικοινώνησε μαζί μας αν θέλεις να είσαι ένας από αυτούς!

[email protected]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap