ΝΕΑ

Οι Karma Violens αποκαλύπτουν καινούργιο lyric video

Οι Έλληνες extreme metallers, Karma Violens, μόλις κυκλοφόρησαν lyric video για το “Sons Of Destruction”, κομμάτι το οποίο περιλαμβάνεται στο τρίτο album τους “Serpent God” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου μέσω της Growl Records (ROAR! Rock of Angels Records). Το video γυρίστηκε από τον Jim Evgenidis στα Icon Filmworx.

Η παραγωγή και μίξη του “Serpent God” έγινε από τον Κώστα Παπαδόπουλο και τους Karma Violens στα Symbolic Studios. Ηχογραφήθηκε επίσης από τον Κώστα Παπαδόπουλο στα Symbolic Studios. Το mastering ανέλαβε ο Ανδρέας Καραγιάννης στα Dysmorphia Studios, ενώ το artwork δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Νάκο στα Remedy Art Studios.

Οι Karma Violens επιστρέφουν με το τρίτο τους album “Serpent God“. Tο album είναι ένα αποτέλεσμα του νέου τους ήχου -ένα αμάλγαμα από extreme metal και black metal επιρροές. Το “Serpent God” είναι ένα concept album, που κυρίως εστιάζει στην διαφάνεια των σημερινών κοινωνικών προτύπων και ιδεών. Η ελευθερία, ή η έλλειψή της σήμερα, είναι η κύρια ιδέα που θέλει να μεταλαμπαδεύσει το album. Την τάση του ανθρώπου να δημιουργήσει κοινωνικά “musts” μέσω της θρησκείας, του Θεού και της σύγχρονης κοινωνίας. Το “Serpent God” είναι η απελευθέρωση από τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας.

Track listing:
1. Men Of Gibeah
2. Serpent God
3. Sons Of Destruction
4. A Letter To The Worthless Chamber
5. The Sun I Never Had
6. Dark Morel
7. The Constractors