ΝΕΑ

Lemmy Kilmister: Αυτό είναι το τελευταίο του κομμάτι

Lemmy. Ένα όνομα που δε λησμονιέται και μία λέξη που κάθε φορά που την ακούς σου έρχεται στο μυαλό μια προσωπικότητα ανυπότακτη και ξεχωριστή. Ο λόγος για το Lemmy Kilmister που έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου 2015 ξαφνικά και μας άφησε την ανάμνηση του rockstar.

Δύο χρόνια αργότερα, δημοσιεύεται το κομμάτι “We Are The Ones”, το οποίο αποτελεί την τελευταία δουλειά του Lemmy πριν το θάνατό του. Ο κιθαρίστας Chris Declercq riff-άρει, ο Lemmy βάζει τη φωνή και το μπάσο και ο Josh Freese (ex-A Perfect Circle) αναλαμβάνει τα τύμπανα. Ηχογραφημένο στα Paramount Studios, με την υπογραφή της Pacific Records, το track κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου. Ο Cameron Webb βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τον Chris Declercq, ενώ η μίξη πραγματώθηκε από τον John Lousteau.

Σε μία δημόσια δήλωσή του στο Rolling Stone, o Declercq σημειώνει απευθυνόμενος στο Lemmy: “Μου άνοιξες μία πόρτα, που κανείς άλλος δεν ήθελε να ανοίξει για εμένα. Και με άφησες να ζήσω μοναδικές στιγμές μαζί σου σαν παραγωγός, μουσικός και φίλος. Μέσω της σχέσης μας, κατάλαβα πόσο γενναιόδωρος, ταπεινός και ειλικρινής άνθρωπος είσαι. Εκτιμώ τα δώρα σου αυτά κάθε μέρα και θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου”!