ΝΕΑ

Οι The Lurking Fear λίγο πριν το ντεμπούτο τους κυκλοφορούν νέο κομμάτι

The Lurking Fear εκ Σουηδίας, το νεογέννητο supergroup του death metal, κάνει ντεμπούτο με το δίσκο “Out Of The Voiceless Grave” στις 11 Αυγούστου, μέσω της Century Media. Το πρώτο τους πόνημα ηχογραφήθηκε στα Welfare Sounds Studios στη Σουηδία και θα είναι διαθέσιμο σε CD, σε LP-βινύλιο των 180 γραμμαρίων με poster, αλλά θα μπορείτε να το κατεβάσετε και σε ψηφιακή μορφή. Τα βινύλια θα είναι περιορισμένης διαθεσιμότητας.

Για την κυκλοφορία αυτήν, επέλεξαν να μας προετοιμάσουν με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, το “The Starving Gods Of Old”, με lyric video φτιαγμένο με μαεστρία από τον Costin Chioreanu, ο οποίος εμπνεύστηκε από το εξώφυλλο του δίσκου, που είναι δουλειά του Stefan Thanneur.

Το “Out Of The Voiceless Grave” θα επανδρώνουν τα εξής κομμάτια:

01. Out Of The Voiceless Grave
02. Vortex Spawn
03. The Starving Gods Of Old
04. The Infernal Dread
05. With Death Engraved In Their Bones
06. Upon Black Winds
07. Teeth Of The Dark Plains
08. The Cold Jaws Of Death
09. Tongued With Foul Flames
10. Winged Death
11. Tentacles Of Blackened Horror
12. Beneath Menacing Sands

Οι The Lurking Fear αποτελούνται από τους:

Tomas Lindberg (AT THE GATES) – Φωνή
Jonas Stålhammar (THE CROWN) – Κιθάρα
Fredrik Wallenberg (SKITSYSTEM) – Κιθάρα
Andreas Axelsson (DISFEAR, TORMENTED, EDGE OF SANITY) – Μπάσο
Adrian Erlandsson (AT THE GATES, THE HAUNTED) – Τύμπανα

“Έχουμε παίξει όλα αυτά τα χρόνια σε τόσα πολλά σχήματα που το μόνο που χρειαζόμαστε αυτήν τη στιγμή είναι να παίξουμε ακριβώς τη μουσική που θέλουμε να ακούμε. Όταν ενωθήκαμε, αυτό ήρθε φυσικά, γιατί έχουμε ακριβώς τις ίδιες προτιμήσεις. Θέλουμε το δικό μας death metal να είναι άσχημο, στριμμένο και κατεστραμμένο. Θα επικεντρωθούμε στο να φέρουμε την καθαρή, φυσική περιέργεια και το φόβο πίσω στην αρένα!”, δηλώνουν οι The Lurking Fear.