ΝΕΑ

Τα ‘τριάντα’ κλείνει το “Girls, Girls, Girls” των Mötley Crüe και επανακυκλοφορεί

Τριάντα χρόνια κλείνει φέτος η κυκλοφορία των Mötley Crüe, “Girls, Girls, Girls”, και το κουαρτέτο γιορτάζει με την επανέκδοσή της. Άλλωστε, άξια αυτό το album κατάφερε να γίνει τριπλά πλατινένιο και ήταν η τέταρτη δισκογραφική, studio δουλειά τους. Μέσω της Pledge Music θα επανακυκλοφορήσει, λοιπόν, στις 25 Αυγούστου και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί, αν το επιθυμεί, ‘κειμήλια’ της μουσικής πορείας της μπάντας, όπως μπλουζάκια, κασέτες, πολύχρωμα βινύλια, posters, φωτογραφίες, το single “Wild Side” κ.α..

Για το συγκεκριμένο δίσκο μίλησε ο μπασίστας του συγκροτήματος, Nikki Sixx, ο οποίος δήλωσε πως, προς μεγάλη του συγκίνηση, είναι συγκλονιστικό να βλέπει πως το “Girls, Girls, Girls” έχει τρεις δεκαετίες αργότερα την ίδια μεγάλη απήχηση και στη νέα γενιά. Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί, καθώς το συγκεκριμένο album πήγε κόντρα στις παλαιολιθικές ιδέες και τα ταμπού και τόλμησε να αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατούσε τότε στους δρόμους του Los Angeles.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ το πρώτο trailer για αυτήν την κυκλοφορία, ενώ παραπάνω βλέπετε ένα καινούριο trailer video.