ΝΕΑ

Ακούστε τους Bad Wolves να διασκευάζουν το θρυλικό “Zombie” των The Cranberries

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο μουσικός κόσμος συγκλονίστηκε από την ξαφνική είδηση του θανάτου της Dolores O’Riordan. H τραγουδίστρια των The Cranberries βρισκόταν στο Λονδίνο όπου και είχε προγραμματίσει να ερμηνεύσει και πάλι το “Zombie” με τη μουσική συνοδεία των Bad Wolves.

Σήμερα, για να την τιμήσουν, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα τη διασκευή τους στο κομμάτι με τον Tommy Vext στα φωνητικά, ενώ όλα τα έσοδα θα δοθούν στα τρία παιδιά της O’Riordan.

“Eίναι ένα τόσο δυνατό τραγούδι και οι στίχοι του είναι ακόμη τόσο σχετικοί, θέλαμε να το κυκλοφορήσουμε στη μνήμη της”, δηλώνει ο Vext. Οι αρχικοί στίχοι περιέχουν τη χρονολογία 1916 (“It’s the same old theme / Since nineteen-sixteen. In your head, in your head, they’re still fighting.”) η οποία αναφέρεται στους βομβαρδισμούς του Ιρλανδικού Ρεπουμπλικανικού Στρατού κατά τη διάρκεια της Ιρλανδικής Επανάστασης. Αλλάξαμε τον στίχο σε “2018” και εκείνη ήταν πολύ ενθουσιασμένη γι’αυτό, διότι τα έθνη μπορεί να άλλαξαν αλλά ακόμα πολεμάμε τις ίδιες μάχες σήμερα.”